Araç Takip Sistemlerinin Önemi

Araç Takip Sisteminin Önemi

Araç takip sistemlerini kullanan kişilere sunulmuş olan fırsatlara bakacak olursak eğer zamandan büyük tasarruf sağlamak iş yönetiminde gereksiz olan telefonların önüne geçer. Ne olursa olsun yapılış olan kontrollerle büyük yakıt tasarrufu yapıp yakıttan kazanç elde edilmesini sağlamaktadır.

 

İşletmeler için Araç Takip sistemi kullanmanın avantajları

 

Araç takip sistemi, araç sayısı ne olursa olsun bütün sektör şirketlerine sağladığı önemli faydalar nedeniyle yaygın olarak kullanılan bir sistemdir.
Hızlı gelişen teknoloji ile birlikte, artan rekabet, artan yakıt fiyatları, zamanın en değerli varlık haline gelmesi, her şirketin kaynaklarını çok dikkatli ve doğru yönetmesini gerekli kılmaktadır. Araç takip sistemi, sahadaki araçlarınızın, çocuğunuzun, değer verdiğiniz her şeyin kontrolünüz altında olmasına ve içinizin rahat etmesine olanak sağlamaktadır. Araç takip sistemi sayesinde yakıt tüketiminizi düşürebilir, kazaları azaltabilir, sahadaki gücünüzü verimli yönetebilir, suistimalleri önleyebilir, müşterilerinize daha iyi hizmet verebilir, sektörünüze uygun özel çözümler ile rekabette öne geçebilirsiniz.

 

Araç Takip Sistemi kullanan İşletmeler ne kadar yakıt tasarrufu sağlıyor?

Araç takip sistemi, taşımacılık ve lojistik firmalarına, hem ciddi bir gider kalemi oluşturan yakıt giderlerini düşürmeye hem de filo disiplinini sağlama yoluyla performanslarını ve verimlerini artırmaya yönelik çözümler sağlıyor. Taşımacılık ve lojistik firmaları araçlarını, taşınan yükü ve sahada görev yapan çalışanlarını bulundukları her yerden internet aracılığıyla 7/24 izleyebiliyor. Sistem sayesinde araçların yakıt tüketimi, izlenen rota, yük teslim zamanı takip edilebiliyor. Doğru rotada araç kullanımı, ekonomik sürüş yöntemlerine uyumlu araç kullanımı ve daha az rölanti ile %20’ye varan oranda yakıt tasarrufu sağlanabiliyor.

Araç Takip Sistemi ile evimize aldığımız yiyecekler daha sağlıklı

 

Sıcaklık Takip Sistemi ile soğuk zincirin korunarak, gıdaların tüketiciye sağlıklı bir şekilde ulaşmasını sağlanıyor. Sağlığı tehdit eden riskler ürünün üretim aşamasından sevkiyatına, depolanmasına ve satışına kadar devam etmekte. Ürünlerin soğuk hava zinciri kırılmadan satış noktalarına ulaşmasının kontrolü çok kritik. Evimize giren gıdaları güvenle tüketebilmemiz, ürünlerin uygun şartlarda muhafaza ve sevk edilmesinin takibi ile mümkün, bu da ancak her aşamada depolama ve sevk koşullarının kontrolü ile sağlanıyor. Sistem sayesinde insan sağlığını tehdit edecek uygunsuz şartların oluşması önleniyor.

Sistem, hemen her ölçekteki şirketin kolayca sahip olabileceği, sağladığı çok yönlü faydanın yanında, yapılan yatırımın çok küçük kaldığı önemli bir teknolojik imkan sunmaktadır. 

Araç Takip Sistemi kullanarak çevrenizi koruyun

Küresel ısınma ve iklim değişikliği gün geçtikçe tehlikeli boyutlarda. Bireysel ve kurumsal olarak karbon salınımını azaltmak için gereken sorumluluğu almamız gerekiyor. Fazla yakıt tüketimi ile doğaya karbondioksit salınımına neden oluyoruz. Araç Takip Sistemi ile trafikteki araçların ekonomik sürüş takibi, rölanti süresi, sürücü performans kontrolü, güvenli sürüş takibi düzeyi ölçülüyor ve karbon salınımını azaltma konusunda önemli katkılar sağlıyor.

İletişim Bilgileri

  • Telefon : 0 (262) 331-5665

  • Email: info@sedense.com.tr

  • Adres: Sanayi Mah. D130 Karayolu Cad. No:117 İzmit / KOCAELİ